Anders en inspirerend vergaderen

Zoek je een groene en inspirerende omgeving? In een huiselijke sfeer in een gerenoveerd authentieke erfgoedboerderij?

De Driehoekshoeve is ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een andere manier van vergaderen midden in een landelijke omgeving.

Wil je vergaderen met collega’s of nieuwe producten voorstellen aan klanten op een unieke en rustgevende plek? Brainstorming sessies, meetings, lezing, seminarie of nieuwjaarsreceptie behoren tot de mogelijkheden.

Bij goed weer kan er gebruik gemaakt worden van onze ruim terras.

De unieke huiselijke sfeer zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt en in een efficiënt en ongedwongen sfeer kan vergaderen

De Driehoekshoeve is vrij van catering, maar we kunnen uiteraard broodjes, soepen, salades, (ontbijt)buffetten een gastronomische menu en dergelijke voorzien.

Ook combineerbaar met een bezoek aan ons landbouwbedrijf De Driehoek. Want voor iedereen die benieuwd is naar de herkomst van kalfsvlees, is een bezoek aan Kalverhouderij De driehoek een eyeopener. Men leert hier meer over kalveren, de huisvesting van kalveren, verzorging van kalveren. Maar ook hoe de gehele kalversector in elkaar zit: van kalfje op de melkveehouderij tot aan het eindproduct(en).

Contacteer ons voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte!

contact