Welkom bij onze gastvrije vakantiewoning met medische ondersteuning op aanvraag in Antwerpen

- In de driehoekshoeve

Ontdek onze unieke aanpak: Gastvrijheid+ voor een zorgeloos verblijf

Bij het plannen van je volgende vakantie is comfort en welzijn natuurlijk van het grootste belang. Daarom zijn we verheugd om onze gasten te verwelkomen in onze vakantiewoning, waar we niet alleen een gezellige plek bieden om te verblijven, maar ook medische ondersteuning kunnen aanbieden indien nodig.

Onze vakantiewoning, gelegen in het prachtige Kasterlee, is meer dan alleen een plek om te rusten en te ontspannen. Met ons unieke initiatief, Hospitality+, in samenwerking met Toerisme Provincie Antwerpen, streven we ernaar om elke gast een zorgeloos verblijf te bieden. Stel je voor dat je tijdens je vakantie behoefte hebt aan medische hulp, zoals een kinesist voor een lymfeklierdrainage, een verpleger voor wondverzorging, of misschien heb je specifieke dieetadviezen nodig. Geen zorgen!

Met onze uitgebreide zorgnetwerk in Kasterlee, zijn we in staat om je in contact te brengen met betrouwbare en gekwalificeerde zorgverleners die je nodig hebt.

“Medische ondersteuning op maat: Onze belofte aan onze gasten”

Of je nu op zoek bent naar een vakantiewoning met medische ondersteuning, een gastvrij verblijf met zorg, of gewoon een plek waar je je volledig kunt ontspannen, onze vakantiewoning staat voor je klaar.

Wij begrijpen dat jouw welzijn onze topprioriteit is en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je verblijf bij ons zo comfortabel mogelijk is.

Dus, kom en geniet van een zorgeloos verblijf in onze vakantiewoning in Kasterlee. Ontdek de prachtige omgeving en laat ons voor je zorgen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze medische voorzieningen en hoe we je verblijf kunnen optimaliseren voor jouw behoeften.

Wij kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen!